Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beerzel: collectie Inno.com

4 juni 2016

Lid van de Middelheim Promotors en sponsor, Johan Cattersel, ontving 4 juni 2016 de Middelheim Promotors op de tentoonstelling in het bedrijf inno.com.

inno.com presents Art in the park 2016

Al sinds de dag van haar ontstaan, wil inno.com (een Belgisch ICT-adviesbureau gevestigd te Beerzel) een brug vormen tussen kunst en het bedrijfsleven.  Elk jaar , organiseert inno.com daarom “Art in the Park”, een tentoonstelling in het park rond het bedrijf en in de bedrijfsgebouwen. Gedurende de maand juni wordt het ICT dienstenbedrijf inno.com als het ware omgevormd tot een “mini” Middelheim! Hier krijgen Belgische kunstenaars een platform om hun kunstwerken tentoon te stellen gedurende één maand.  Dit jaar is het reeds de 18e editie van “Art in the Park” en 21 jonge Belgische kunstenaars stellen hun werken voor!

INFO

 

Wie Kunstenaars: Peter Rogiers, Sven Boel, Pieter De Clercq, Tine Deboelpaep, Kasper Devos, Elleke Frijters, Liesbeth Henderickx, Brecht Heytens, Ciska L’ecluse, Mathias Prenen, Tommy Coldchain, Wytze Hingst, Sven Langhmans, Monica Laroche, Palmer Nuyttens, François Oste, Monique Pittoors, Sylvain Serneels, Ivan Vander Vliet, Bianca Van Eynde, Luc Van Muylder
Waar inno.com  Heiststeenweg 131 2580 Beerzel
Wanneer 1 juni 2016 tot 30 juni 2016.

De kunstwerken in het kantoor kunnen bezichtigd worden op werkdagen van 9.00 tot 17.00. Het park en de sculpturen zijn ook in het weekend gedurende de maand juni toegankelijk.

Prijs gratis

Gegevens

Datum:
4 juni 2016