Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Opening Collectiepaviljoen: exclusieve rondleiding

13 oktober 2019 @ 11:00 - 13:00

Binnenkort beleven we de opening van het COLLECTIEPAVILJOEN. Het afgesloten depotgebouw van Stéphane Beel werd verbouwd tot een publieksruimte die de relatie tussen kunst, architectuur en natuur versterkt. Eindelijk zal het museum in staat zijn u en alle bezoekers een representatief staal van de werken bestemd voor een binnenruimte te tonen. U zal verbaasd zijn van de prachtige stukken die tot nu toe voor het publiek (noodgedwongen) verborgen bleven. Meer info op www.middelheimpromotors.be.

Het depot is vanaf zaterdag 12 oktober te bezoeken, maar op zondag 13 oktober tussen 11 en 13 uur is het depot EXCLUSIEF voorbehouden voor de Middelheim Promotors. Gidsen zullen u inleiden in het hoe en waarom van het depot en tijdens een wandeling door de tentoonstelling u laten kennismaken met een aantal van de meest merkwaardige werken.

Praktisch:

De rondleidingen starten om 11 uur en om 12 uur en duren 45 minuten en er starten telkens twee groepen met MAXIMAAL 15 deelnemers.

Inschrijven is absoluut noodzakelijk en doet u uitsluitend door het zenden van een mail aan middelheimpromotors@antwerpen.be met opgave van naam (namen (max. 2) van de deelnemers (uitsluitend leden Middelheim Promotors!) en het uur van uw voorkeur: 11 uur of 12 uur (of geen voorkeur).

Gegevens

Datum:
13 oktober 2019
Tijd:
11:00 - 13:00
Site:
https://www.middelheimmuseum.be/nl/content/collectiepaviljoen

Organisatoren

Middelheim Promotors
Middelheimmuseum