Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MAF: Middelheim Art Festival

10 september 2016 @ 18:00 - 11 september 2016 @ 01:00

Beleef met de Middelheim Promotors de spannendste nazomeravond van 2016 tijdens de eerste editie van het Middelheim Art Festival (MAF) op 10 september 2016.

Onder dit motto lanceren de Middelheim Promotors op zaterdag 10 september een origineel concept dat nieuwe doelgroepen met het museum in contact wil brengen. Het wordt een spetterende avond waarbij alle zintuigen worden verwend met Art, Food, Drinks & Music!

De deelnemers wordt om 18 uur eerst  een verfijnde welkomstcocktail aangeboden, waarna professionele gidsen u zullen laten kennismaken met een aantal topstukken uit de rijke collectie van het museum.

Würst, of de culinaire hotdog!

Würst, of de culinaire hotdog!

Tijdens deze heerlijke avondwandeling in het park van één van Europa’s mooiste openluchtmusea vindt u tevens een aantal foodtrucks waar allerlei lekkers op u wacht. Zo is er de truck met de befaamde “würst” op de markt gebracht door TV-fenomeen Jeroen Meeus.

 

 

Het Vuurtorentje

Het Vuurtorentje

 

Maar ook lekkere garnaalkroketjes zijn in een charmant “vuurtorentje”  van de partij, terwijl een lekkere portie frietjes uiteraard ook niet mag ontbreken. fitjes

 

 

 

 

Om 20 uur zorgt de veelzijdige kunstenaar Joris Van de Moortel voor een spectaculaire en unieke performance met niet minder dan tien gitaristen. Van de Moortel is zowel beeldend kunstenaar als musicus en componist, die ook reeds een flinke internationale reputatie heeft verworven . Klik hier voor meer info op de website van de kunstenaar, waar u ook een aantal video’s vindt van vroegere performances om u te overtuigen dat het op 10 september echt wel een knaller wordt!

Liquid fire

Liquid fire

 

 

Als slot begeleidt onze dj u stilaan verder naar de nacht om in de gepaste ambiance het festival waardig af te ronden.

 

 

U merkt het: Middelheim Promotors duidelijk ANDERS! Misschien de gelegenheid voor u als Promotor om ook een keer andere personen uit uw omgeving in contact te brengen met het Middelheimmuseum!

Nog even MAF praktisch op een rijtje
Datum Zaterdag 10 september, 2016
Plaats Kasteel Openluchtmuseum Middelheim
Programma
18u Welkomstcocktail
18u-20u Festival Tour met Art, Food & Drinks
20u Performance Joris Van de Moortel
20u-01u MAF ambiance met dj

Inschrijven voor dit evenement doet u via bevestiging op attending@maf16.be met vermelding van de namen
van de deelnemers.
Uw deelname is definitief na betaling van 65 euro per persoon op  rekeningnummer BE86 0016 7150 9050

Gegevens

Begin:
10 september 2016 @ 18:00
Einde:
11 september 2016 @ 01:00
Site:
www.maf16.be

Organisator

Middelheim Promotors

Locatie

Museum Middelheim