Op woensdag 21 maart 2018 waren de sponsors van Middelheimmuseum en de Middelheim Lovers te gast bij Maurice en Caroline Verbaet voor een exclusief bezoek aan de c&mvC of de Caroline en Maurice Verbaet Collection. Onder de deskundige begeleiding van gidsen maakten sponsors en lovers kennis met de indrukwekkende reeks kunstwerken die in de loop van de voorbije jaren door het echtpaar werden verzameld en die sedert kort zijn ondergebracht in het schitterende gebouw, vroegere zetel van de AWW of Antwerpse Waterkerken, aan de Mechelsesteenweg te Antwerpen.

Luc Bertrand, voorzitter van Middelheim Promotors, Sara Weyns, directeur van Middelheimmuseum, en natuurlijk gastheer Maurice Verbaet hadden elk een eigen boodschap voor de aanwezigen.

De sfeerbeelden hierna, geïllustreerd met een reeks afbeeldingen van de toch wel merkwaardige kunstwerken, getuigen dat de gasten, sponsors en Lovers, genoten van de exclusieve avond die zij beleefden dankzij Middelheim Promotors en dank zij Maurice Verbaet Art Center.

Middelheim Lover? Misschien ook iets voor u?