Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Een veelbelovend 2018

6 december 2017 - 31 december 2018

2018 Staat ook voor Middelheim Promotors volop in de steigers. Enkele activiteiten vindt u reeds terug in onze kalender, aan andere wordt volop gewerkt. Raadpleeg regelmatig onze website voor de jongste informatie.

Ook in 2018 zal u kunnen deelnemen aan onze uitstappen. Uit het grote aanbod zoeken we momenteel die bestemmingen, musea en tentoonstellingen, in binnen- en buitenland die we u willen aanbieden. Ook in ons eigen museum Middelheim zal u uitgenodigd worden om deel te nemen aan een reeks boeiende activiteiten.

Zo denken we alvast aan de tentoonstelling en manifestaties in het kader van “Antwerpen Barok”, een prestigieus project waarbij hedendaagse kunst en het museum Middelheim een belangrijke rol zullen spelen. Noteer al vast dat de feestelijke opening van dit barokfestival gepland is in het weekend van 1 juni. Om u ten volle te laten genieten van dit toch wel uitzonderlijke gebeuren voor onze stad, voorzien we op 17 juni en op 15 september  rond dit thema een inleidende cursus.

Op 23 juni bieden wij u de geschikte ZOMERAVOND aan: dichters lezen voor en vertellen over hun favoriete beeld(en). U zal kunnen kennismaken met de realisaties van laureaten van de MMYAP, de Middelheim Museum Young Artists Prize, de jonge kunstenaars die werden geselecteerd om hun project te realiseren in ons beeldenpark. Met dit samenspel van poëzie, muziek en beeldende kunst zorgen we voor een ideale zomeravond. Zeker wanneer ook lekkere hapjes en drankjes niet zullen ontbreken.

Ook een derde editie van het MAF, het Middelheim Art Festival wordt voorzien, zoals gebruikelijk in september. De voorlopige datum die werd weerhouden is zaterdag 8 september. Dit wel nog even onder voorbehoud.

Verder staan op het programma een tweede editie van SpArt voor de sportievelingen en in het najaar de klassieke twee aperitiefconcerten op zondagvoormiddagen in september en een nieuwe editie van het ledendiner. Maar over dit alles ten gepaste tijde meer.

 

 

Gegevens

Begin:
6 december 2017
Einde:
december 31

Organisator

Middelheim Promotors